Oldal: 1 / 2

[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 15., kedd 16:08
Szerző: bagszi
Sziasztok!

Elvileg a vidéki klubok többsége megkapta levélben, de aki nem tudna róla annak leírom mi is ez. Kitaláltuk, hogy szeretnénk majd egy olyan rendezvényt ahol a vidéki animeklubbok versenyezhetnek egymással.
Itt olyasmi versenyekre kell gondolni, amiket animeconon már megismerhettetek pl.: Rajz, Karaoke, DDR, Cosplay, Zenekvíz, Animeactivity stb.
Sőt ha olyan helyszínt és időpontot találunk akkor szabadtéri játékok (suikawari dinnyegyilkolás, kincskeresés, cp foci stbstb.) is szóba jöhetnek.
Minden klub kiválasztaná melyik tagját szeretné indítani melyik versenyen és az adott tag szereplésétől/ügyességétől függően pontokat szerezne a klubjának.(tehát itt nem úgy volna, hogy első második és harmadik helyezett van egy versenyen, hanem a zsűri pontozná a versenyzőket, és az is lehet, hogy 10-ből 10-en maximális pontot kapnak.) A versenyeken szerzett pontokat a vidéki klub teljes pontszámaként összeadnánk, és a nap végén az a csapat nyerne aki a legtöbb pontot szerezte.
És akkor itt lehet zászlózni, egyenpólózni, csapatindulózni meg minden ami belefér. :)

Itt elsősorban nem Budapestben gondolkodtunk, de lényeges szempont helyszínválasztáshoz, hogy könnyű legyen az ország minden klubjának odautazni.

Egyelőre még ötletként él a dolog, de ide tudtok véleményt írni róla vagy esetleg további ötletekkel támogatni a dolgot. :)

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 15., kedd 16:14
Szerző: benyu
Szerintem jó lenne. Ezzel megszületne a lehetőség arra hogy megismerjék egymást az animések. :)
Véleményem: JÓ ÖTLET!

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 21., hétfő 0:18
Szerző: Frufru McCoy
Szerintem is.

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 21., hétfő 22:25
Szerző: Shide Mila
Örülök, hogy többeknek tetszik az ötlet. Remélem a vidéki klubok vezetői is hasonlóan fognak vélekedni. :)
Szeretném is kérni, hogy mindenképp jelezzetek vissza, mert ha lesz érdeklődés, már most neki tudunk fogni a munkálatoknak. Szerintem a legjobb az lenne, ha nyárra terveznénk ezt a programot, hogy tényleg a szabadba is kimehessünk pár feladat erejéig. Pesze mégjobb lenne az egészet ott csinálni.  :o
És persze minden ötletet, tippet, javaslatot szívesen veszünk. ;)

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 22., kedd 0:57
Szerző: scorchio
Ez egy nagyon kellemes programnak ígérkezik, így arra szeretnék kérni mindenkit, hogy jól gondolja át, mit és hogyan kéne és segítsen be, amivel be lehet... Az ilyen programokhoz sokfős csapatokat kellene sokszor igen messziről, költségesen egy helyre mozgatni, szóval jó lenne, ha mindenki elégedett lehetne a végén :) Szeretném, ha mi a Váci Anime Klubbal is részt tudnánk venni a játékban.

Nagyon jó lenne, ha olyan feladatokat találnátok-találnánk ki, hogy kisebb és nagyobb klubok egyaránt jó eséllyel induljanak. Azt hiszem, az éles küzdelem az ilyen rendezvényeken jót tesz :)

Kíváncsi leszek, hogy milyen helyszín lesz választva erre a célra. Szálláslehetőségek szintjén sem ártana gondolkodni, ha már sokaknak utaznia kell majd, hogy odajussanak... Most hirtelen az ugrott be, hogyha már nyárról meg szabadtéri játékokról esett szó, hogy mekkora poén is lenne mondjuk valahol a Balatonon összehozni egy ilyen rendezvényt.

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 22., kedd 10:00
Szerző: Yuriko-chan
Azt ne feledjétek, hogy a Mondo tervez nyári cont, és nyári HoldfényCon is lesz (az utóbbi ráadásul kétnapos), így nem biztos, hogy egy verseny kedvéért a klubok bevállalnának még egy utazást, sőt, valószínűleg a másik kettő közül is választaniuk kell. A nyári PeCsás kulturális nappal mi a helyzet?

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 22., kedd 22:01
Szerző: Shide Mila
Természetesen nem feledkeztünk meg a többi cég Conjáról, ez egyébként is elsősorban a vidéki klubok tagjainak szólna. Nem egy miniCont terveztünk tartani, hanem egy bulis napot és még az sem biztos, hogy a városban tartjuk, sőt. Azért szeretnénk ilyen programokat is szervezni a jövőben, hogy az egymástól távol lévő emberek/klubok is megismerhessék egymást és szorosabbra fűzhessük a kapcsolatokat. Sok tapasztalatot tudnánk megosztani egymással akár klubok vezetésével kapcsolatban is.
Lehet hogy lesz több rendezvény is a nyáron, de úgy gondolom, akiknek lesz lehetősége és kedve szívesen eljönnek és szívesen látunk majd mindenkit ezen a napon. :)

Egyébként elég jól haladunk a Bon fesztivállal, főleg most, hogy túl vagyunk a fárasztó január-februári időszakon. ;)

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 24., csütörtök 13:33
Szerző: Eiji
Én csak a rendezvény lebonyolításában tudok segíteni, mint segítő, de azt nagyon szívesen. :D

Ha szabad téren leszünk akkor lehet csinálni egy kissebb főzőversenyt is, nem?

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 24., csütörtök 17:14
Szerző: bagszi
Asszem az már neccesebb dolog. Oda lehet, hogy majd tűz kell az meg nem helyszíntől fog függni lehetséges-e.

Helyszínre valakinek van ötlete? Asszem Gödöllő jött már szóba. Lényeg, hogy minden klubnak elérhető legyen közlekedésileg és ne tartson 3 napig míg odautazik egy csapat. Szabad terület szintén jó lenne ha vóna, mert az kibővíteni a programokat.

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 25., péntek 1:42
Szerző: Eiji
Bagszi: sose bográcsoztál még?

Helyszín: Szerintem valahol Pest közelében kellene tartani - pl Gödöllő, ha mág említetted - tekintve, hogy az mégiscsak a vasúthálózat és amúgy az egész közlekedésünk középpontja és nagyjából ugyan annyit kell utaznia egy pécsi, egy győri, vagy egy debreceni klub tagjainak is.

Vagy lehetne olyat is csinálni, hogy oylan városban csinálni, ahol már van club és akkor minden évben máshol és az adott klub bemutathatja a többieknek milyen csodás kis városban is élnek, stb...

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 25., péntek 13:25
Szerző: Yuriko-chan
Székesfehérvár?

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 25., péntek 16:24
Szerző: bagszi
Eiji: A Bográcsoshoz nem kell tűz?:D És ha főző verseny lenne bográcsból akkor nem elég egy tűz meg egy bogrács. meg ott inkább az is probléma, hogy költséges mulatság, bár megoldaná a csapatok étkeztetését.

Egyébként jó ötlet, hogy mindig más klub városába legyen, de mondom például kiszúrás lenne Nyír1esekkel meg debreceniekkel egy Soproni rendezvény stb.

Székesfehérvár se egy rossz ötlet, de ott is a keletibb anime klubboknak kéne sokat utazni. A gödöllö még mindig közlekedés szempontjából a legjobb. Na meg igen, nem árt ha van valami szálláslehetőség is a környéken, hogy akiknek mégis sokat kéne menni azok meghúzhassák magukat éjjelre. Ejj de bonyolult összezippelni az animeklubbokat egy területre.

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 25., péntek 18:40
Szerző: scorchio
Gödöllőn tudtommal volt/van animeklub, csak nem voltak valami aktívak, amikor utoljára nézelődtem. Viszont szállást tekintve nem hinném, hogy problémás - ahol egyetem van, ott kolesz is van, Gödöllőn pedig ott a Szent István Egyetem.

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 25., péntek 21:54
Szerző: Eiji
Ha olyan helyen van ahol anime klub is működik, akkor az ottani klub taja adhatnak szállást a nagyon messziről érkezőknek, akiknek előző nep kell lemenni, így az sem lenne plusz kiadás, ha az ország egyik szegletében van valamelyik évben a rendezvény.

Re:[rendezvény] Játék (megye)határok nélkül?

ElküldveCOLON 2011. február 25., péntek 23:44
Szerző: scorchio
Már ahol ezt meg lehet oldani, persze... kíváncsi lennék, hogy pl. a mi klubunkból hányan tudnának ilyesmit felajánlani :3