Körlevelezés

itt találhatjátok az aktív klubbokkal kapcsolatos információkat.
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

Ide gyűjtöm az eddig kiküldött körleveleket, csak hogy az e-mailen kívül másutt is olvashassátok, mert előfordulhat, hogy nem kaptátok meg.
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.01.17.
Sziasztok!

Lukács Borbála, azaz bagszi vagyok a Magyar Anime Társaság(MAT) új vidékfelelőse. Idén terveink szerint nagyobb támogatást szeretnénk adni(nem pénzügyileg értendő) a vidéki animekluboknak működésükben, ezért készült egy lista az utóbbi években ismeretes klubbokról.

Ezen a listán feketével lettek jelölve azok a klubbok, amelyek vagy már nem aktívak, vagy összeolvadtak más klubbokkal, illetve azok a klubbok is, akiken nem látszott, hogy aktívak lennének.
Ha megkapjátok ezt a levelet azt jelenti, hogy ti is ezek közé az inaktív klubbok közé lettetek sorolva.
Szeretnélek megkérni titeket, hogy jelezzetek nekem vissza amennyiben tévesek az információink és még létezik az animés klubbotok.(Ezesetben valami elérhetőséget, bővebb infót is írjatok magatokról)
Illetve megköszönném azt is ha igazolnátok, hogy "igen, sajnos megszűnt a klubbunk".

Előre is köszönöm mindenkinek az együttműködést. :)

üdv, bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.02.15.
Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzak: A nevem Lukács Borbála, avagy neten bagszi. Eredetileg Békés megyéből származom, de már jó ideje Budapesten élek. Idén megszavaztak a Magyar Anime Társaság egyik elnökségi tagjának, és emelett elvállaltam a vidékfelelős szerepét is. Ezt a levelet azért kapjátok, mert úgy tájékozódtam, hogy ezen a mail címen elérlek titeket.
Akikkel már korábban leveleztünk(kérdéses aktivitás/tévesen megjelölt inaktivitás miatt) azokat többnyire tájékoztattam arról mik a MAT tervei a vidéki klubokkal, de sok aktív klubbal még csak most veszem fel elsőre a kapcsolatot, úgyhogy nektek is leírom.

Ugyebár a MAT céljai: "A japán rajzfilm(anime)- és képregénykultúra, valamint a távol-keleti film-, zenei- és egy kultúra magyarországi népszerűsítése és terjesztése". Mint ebben az idézett mondatban is láthatjátok, Magyarország van megnevezve és nem Budapest. :) Alapvetően a MAT a fővárosban tevékenykedik, de próbálunk a vidéki városokra is összepontosítani, viszont ehhez nagy segítség volna ha együtt tudnánk működni veletek, vidéki anime klubokkal. Minden évben rendszerint szoktunk tartani egy vidéki animecont is, melyre pályázat útján lehetett elnyerni a rendezési jogot és a MAT támogatásával és a nyertes klub tagjainak segítségével kerül megrendezésre a választott vidéki városban. Ezzel gondolom újat nem mondtam nektek, hisz legtöbbetekkel már dolgoztunk is együtt ilyen rendezvényszervezésének alkalmával. Sajnos idén anyagi és egyéb okok miatt nem valószínű, hogy tudunk vidéki cont rendezni, de ne csüggedjetek, mert attól még nem lesztek elfelejtve.

Elsődlegesen szeretném felhívni a figyelmeteket a weboldalunkra és nemrégiben elkészült fórumunkra is:
animetarsasag.hu ; forum.animetarsasag.hu
Örülnénk ha minél többen regisztrálnátok(főleg a klubvezetők/elnökök), így nektek is jobb rálátásotok volna a működésünkre. Illetve lehetőségetek van rá, hogy igényeljetek egy saját fórumrészt is, ezt a PAF(Pécsi Anime Klub) számára készített fórumrészen láthatjátok milyen. Ide saját moderátori jogokat, saját témákat kaphatnátok, ahol találkozóitokat, rendezvényeiteket vagy esetleg saját fórumotok híján bármi mást megtudnátok beszélni, reklámozni a klubbot stb. Még a logótokat is kit tudjuk tenni.:) (Lsd: PAF logó is ott virít már).

Akárcsak a Tekken bajnokságot(Kami - Kecskeméti Anime Videójáték és Képregény Klub) és OSZAKE-t(DAnE - Debreceni Anime Egyesület) is, szívesen kiírjuk bármelyik klub által szervezett nagyobb bulikat és versenyeket a weboldalunkra is.

Emellett készülőben van egy pályázat is, ami nagyjából arról szólna, hogy a MAT számláján el lenne különítve egy nagyobb összeg amiből a vidéki klubbok kisebb rendezvényeit támogatnánk (ilyen 50-100000Ft körüli) pénzösszeggel, aminek csak a felét kell visszatéríteni(pl belépő szedéssel stb.) - De erről majd később pontosabb tájékoztatást kaptok, ha végre sikerül jól megfogalmazni és megírni. :)

Ami még újítás, hogy vidéki klubként igényelhettek 1 fő képviselő részére egy féléves ingyenes MAT tagságot, ezáltal szavazati joghoz jutnátok a MAT közgyűlésén történő kérdésekkel kapcsolatban. Amennyiben éltek a lehetőséggel egy olyan embert válasszatok képviselőnek, aki elmúlt 18 éves és hajlandó is lenne felutazni Budapestre 1-2 alkalommal közgyűlésekre.

Tervbe vettünk egy olyan rendezvényt is, ami kifejezetten a vidéki kluboknak szólna, ahol különféle versenyeken(Karaoke, cosplay, zenekvíz, DDR, rajz sőt akár suikawari meg zsákbanfutás meg kincskeresés és egyéb. :) ) mérhetnétek össze melyik klub tagjai a legügyesebbek. Kicsit ilyen játék  (megye)határok nélkül lenne.:) ) Persze ez sok szervezést és ötletelést kíván még maga után, amiben szintén számítunk rátok, hisz rólatok és nektek készülne ez a rendezvény. Ehhez a MATos fórumon lehet majd ötletelni meg véleményezgetni a megfelelő témában, úgyhogy gyertek! :)

bagszi

Ui: Ezen a mailcímen elértek engem, mint vidékfelelőst, de írhattok az info@animetarsasag.hu címünkre is, mert azt az ügyintézőink és elnökségünk tagjai is megkapják mind. Ha véletlen rossz a cím amire küldtem, akkor légyszi írjatok vissza kapcsolattartói címet. Írkálok egy xls fájlba is infókat az aktív klubbokról, tehát minden információnak örülök. :) Akarok majd egy nyílvános listát is az animetarsasag.hu oldalra a klubok elérhetőségeivel és leírásával.
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.04.14.
Sziasztok!

Ismét jelentkezem, és először is szeretném megköszönni azoknak akik visszaírtak nekem az előző levelemre. Továbbra is lehetőségetek van felregisztrálni és fórumrészt igényelni a forum.animetarsasag.hu-n. Nem kötelező, de örülünk ha képviselitek magatokat ott is.
Eddig csak a PAF, MÓKA, BAT és BAK élt ezzel a lehetőséggel, légyszíves majd nyissatok egy témát is amiben röviden bemutatjátok a klubbotokat.
scorchio-nak(VAK) köszönhetően van egy általános téma is amiben a klubbok vezetésével kapcsolatos dolgokat beszélhetitek meg, ajánlom mindenkinek, mert hasznos lehet, ha tudtok segíteni egymásnak. :)
Továbbá még folyik az ötletelés a Vidéki Anime Kluboknak szóló versenyünkről, ehhez is várunk még ötleteket és véleményeket.
(Hamarosan updatelem konkrét tervekkel)

Aki vidéki képviselőnek szeretne jelentkezni a MAT-ba, hogy féléves ingyenes tagságot és szavazati jogot kapjon azt szeretném megkérni, hogy a egy képviselői jelentkező levelet(mely tartalmazza, hogy ingyenes tagságot igényeltek, mint képviselő és hogy melyik klub számára) és a csatolt jelentkezési lapot kitöltve, küldje el nekünk a címünkre:
Magyar Anime Társaság
1380, Budapest
Pf. 1173.

Másik megoldás, amennyiben ellátogattok a közelgő közgyűlésünkre, akkor a helyszínen beadhatjátok a jelentkezéseteket.
2. Féléves MAT közgyűlés:
2011. április 17-én reggel 9 órakor a Fővárosi Városvédő Egyesület irodájában, a 1053. Budapest Kossuth Lajos u. 14-16 szám alatt.
Napirendi pontjaink lesznek: beszámolók, tisztújítás, alapszabály-módosítás. Részleteket a fórumon fogjuk közzétenni és megbeszélni.
Mindenkit szeretettel várunk!

Április 16-án illetve, 17-én a közgyűlés után(vagy akár párhuzamosan vele) a füvészkertben is várunk titeket különféle programokkal(origami, teázás, lampionkészítés stb.) egy Hanami, azaz cseresznyevirágzási ünnepre!

Felhívom a figyelmet, hogy klubbonként 1 képviselő lehet csak, ezért légyszíves közös megegyezéssel válasszátok ki, ha netán többen szeretnétek jelentkezni. És a korábbi kérdésre válaszolva: Nincs akadálya, hogy 18 év alatti legyen a képviselő, viszont 14-18 év közöttieknek szülői beleegyezés kell a belépéshez(A belépési nyilatkozat alján megtalálható).

Hát azt hiszem ennyi infót tudok most nektek adni. Remélem hamarosan ismét írhatok nektek a Vidéki Klubbok által megigényelhető támogatásos pályázatunkkal kapcsolatban. Addig is kérdéseket felém a lukacs.borbala@animetarsasag.hu címen, az info@animetarsasag.hu címre és fórumunkon/facebook oldalunkon intézhettek.Előre és köszönöm mindenkinek!

Üdvözlettel, Lukács Borbála - bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.05.30.
Kedves Vidéki Klubbok!

Megint én vagyok, bagszi a MATból. Ezúttal azért kereslek fel titeket, hogy tájékoztatást adjak a közelgő rendezvényünkről. Talán sokan már láttátok az animecon.hu oldalon feltűnt dátumot és valamiben sántikáló ninja-sakuraginkat. Ezzel próbáltuk jelezni, hogy készülünk a nyári rendezvényünkre, amely a szokásossal ellentétben nem vidéken, hanem Budapesten lesz. És ezúttal nem is a Petőfi Csarnok, hanem a Keleti pályaudvartól nem messze levő Garay üzletház teljes felső szintje adja majd a con helyszínét.
Mivel még szervezési stádiumban van a dolog, ezért nyilvánosan nem sok infót adtunk ki, de ti lesztek most az elsők akik pontosabb adatokat megtudhattok.
Ez azért is fontos, mert a legtöbbőtöknek nem 1-2 nap alatt kell dönteni róla, hogy ráértek-e elutazni egy ilyen rendezvényre.
De visszatérve a rendezvénnyel kapcsolatos konkrétumokra.
Időpont: 2011. Július 30.
Helyszín: Garay üzletház, Budapest
GoogleMaps
Jegyár: 1000Ft
DE! Mivel lényegében nektek is készül a rendezvény, ezért kizárólag a Vidéki klubboknak van lehetősége csoportos(min 10 fő) előrendelésre, ez esetben 700Ft-ra módosul a jegyek darabonkénti ára.(mert azért nektek utazni is kell ide.)

Amit úgy egyébként a rendezvényről tudnotok érdemes. Mivel egy pláza ad otthont neki, ezért témája főleg a vásárlás lesz, ezért is kapta a nevét Tokió bevásárlónegyede, Shibuya után. Igyekszünk minél többféle partnercéget felkeresni, hogy legyen választék bőven. :)
Természetesen a programok se maradnak el, ugyanúgy lesz Karaoke, Konzol, Vetítés, Táncpad, Rajz, meg minden amit most elfelejtettem leírni.
És mint egy korábbi levelemben már említettem, szeretnénk összemérni a vidéki animés klubbokat, amit terveink szerint ezen a rendezvényen meg is teszünk.
A szokásos versenyeken történő egyéni és csoportos nevezésként a klubok tagjai is benevezhetik műveiket/előadásukat a versenybe és pontot szerezhetnek saját csapatuknak. Nap végére a legtöbb pontot gyűjtött klubb egy ajándékcsomagot fog kapni. Legalábbis ezek a terveink.
(Tehát külön fogunk egyéni nevezőket, meg a klubbok közti versenyt bírálni.)
Ehhez persze meg kell tudnunk titeket animés klubbokat különböztetni. Ezért hát szeretném kérni, hogy lehetőleg péntekig beszéljétek meg milyen szín jellemezze a klubbokat, majd pénteken az aznap megnyíló Színstipi-stopi témában a forum.animetarsasag.hu -n jelezzétek nekünk!
A rendelt jegyek mellé a választott szín alapján feliratos fejpántot kaptok majd.
Ha esetleg bármi kérdés, ötlet, örömködés vagy bosszankodás lenne ezzel kapcsolatban azt vagy nekem vagy a fórumunkon jelezzétek! :)
Még majd lesznek pontosabb infók is, próbálok majd mindenkit időben tájékoztatni.

Légyszíves akkor is jelezzetek vissza egy "OK"-ot vagy valamit, ha nagyon nincs hozzászólni valótok a dologhoz, cskahogy tudjam megkapta mindenki.

Ui: Elméletileg a jövőhavi Mondo magazinba bekerül minden klub elérhetősége. Ha van kedvetek a biztonság kedvéért küldjetek egy mailt lonewolfnak a lonewolf@mondomagazin.hu címre(remélem jól írtam. ^^') a pontos weboldal és e-mail címeitekkel. Arigatou!

üdv, bagszi
Lukács Borbála
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.06.06.
Sziasztok!

Sokan kérdeztétek, hogy mikorra kell leadni a jegyelőrendelést és fizetni. Olyan Júl 17-ig(legkésőbb Júl 25-ig) légyszíves küldjétek a névsort(jelezve rajta, hogy hányan kívántok részt venni a klubversenyes játékban). Kedvezményes előrendelés csak 10 vagy annál több fő esetén lehetséges, ha nem vagyok annyian, akkor sajnos a helyszínen kell jegyet vennetek az eredeti áron.(1000Ft) Viszont ebben az esetben is küldjetek előre név listát, ha szeretnétek a játékban részt venni, de a kedvezményes előrendelést nem tudjátok kihasználni.
Ha összejön a 10 fő(vagy annál több, akkor szedjétek be a pénzt(ezesetben fejenként 700Ft) a tagoktól és utaljátok át a Magyar Anime Társaság számlájára 12010532-00131941-00100006
A közleményben tűntessétek fel, hogy melyik klub küldi és hány főre! Ha nem vagytok 10-en, akkor ne utaljatok előre.
A névlistát az elnokseg@animetarsasag.hu címre küdjétek!(Mert ezt a főszervező, a teljes elnökség és én is megkapom)
Készülőben a versenyszabályzat a játékhoz, ezt a levelet úgy akartam már elküldeni, hogy kikerül az animecon.hu-ra, de sajnos még a Quiz szabályzatot nem tudtuk befejezni, ezért még nem publikálhattuk, de az eddigi infókat elküldöm nektek.

Vidéki Anime Klubbok versenye!

Az idei rendezvényünk egyik újítása, hogy ezúttal az ország aktív animés klubjait
szeretnénk összemérni egymással, hogy kiderüljön hol vannak a legügyesebb animések.
A játék az egész cont magába foglalja, hisz a klubtagokból álló csapat tagjai a
programokon való részvétellel és versenyeken elért jó eredményekkel pontokat
szerezhetnek saját csapatjuknak. Nap végén a szerzett pontokat a csapattagok számával osztva a legnagyobb átlagot elérő klub nyer.

A nevezésről

A versenyre kizárólag az országhatáron belüli, de Budapesten kívüli aktív animés
klubbok nevezhetnek.
Minimum csapatlétszám: 5 fő.
Kedvezményes csoportos jegyelőrendeléshez (kizárólag vidéki klubboknak) 10 vagy
annál több ember szükséges előrendelnie a klub tagok közül.

Amennyiben nem mindenki szeretne részt venni a csapatból, a jegyelőrendeléskor küldött névlistán jelezzétek, hány fő és kik fognak aktívan játszani, hogy csak ők kapjanak a csapatjelzőből.
A csapatoknak választaniuk kell egy megkülönböztető színt, melyről a szervezők be fogják
tudni őket azonosítani a versenyek alatt. Ehhez a színfoglalós témában a Magyar Anime Társaság fórumján kell új postban jelezni a választott és más által még le nem foglalt színt.

Pontszerzési lehetőségek

Az első számú pontszerzési lehetőség, ha a játékba benevezett csapattagok részt vesznek a con versenyein(fanfic, rajz, konzol, stb.).
Ha itt dobogós helyezést vagy különdíjakat nyernek, természetesen megkapják nyereményeiket a klubversenytől függetlenül, de az adott versenyre nevező klubtagokat egymáshoz mérten is pontozzuk.
Például:
A versenyzők közül a legjobb 10 ember közé bekerült klubtag a toplistán elért helyezésétől függően kapnak pontokat. Tehát a kialakult helyezések:
1. Naruto
2. Ichigo - Bleach klub tag = 5 pont a Bleachnek
3. Conan
4. Hachi
5. Goku - Dragonball klub tag = 4 pont a Dragonballnak
6. Erza - Fairytail klub tag = 3 pont a Fairytailnek
7. Soul
8. Kagome - Inuyasha klub tag = 2 pont az Inuyashának
9. Usopp
10. Misty - Pokémon klub tag = 1 pont a Pokémonnak

Tehát érdemes küzdeni, hogy ha a versenyen nem is értek el jó helyezést, a többi klubtag nevezőhöz képest jobbak legyetek a több pont szerzésének érdekében.

Részvételi/Aktivitási pontok

Bizonyos programokon való részvétel is ponttal gyarapíthatja a klubbot! Erről majd bővebb infó a helyszínen.

A 10Próbán szerzett pecsétek, és teljesített pecsétgyűjtő lapok bemutatásával szintén pontokat gyűjthettek a csapatotoknak. Megszerzett pecsétenként +1 pont, a teljesített 10 próbás lapért pedig +5 ponttal jutalmazunk(így összesen 15 pontot szerezhettek a csapatnak ha 1 ember teljesíti a 10próbát).
Érdemes sok mindent kipróbálni! ;)

A con egyik új különlegessége a karakterteszt, amin végigmenve és a kérdésekre válaszolgatva megtudhatod melyik animekarakterre hasonlít a jellemed. Ennek kitöltése is pontot ér majd számotokra, de ez klubbonként csak 1 ember után fog járni +5 pont. A többi klubtag is kitöltheti a tesztet, de ők már nem szereznek klubjuknak pontot vele.


Illetve még egy Quiz leírás lesz, aminek a szabályai még tisztázás alatt vannak.
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.06.15.
Sziasztok!

Ismét jelentkezem. :) Végre megnyílt az animecon.hu, és kezdjük az információk feltöltését. Hamarosan megnyitjuk számotokra az előrendelési részt.
Ezzel kapcsolatos infók:
Csoportos előrendelés csak Vidéki klubbok számára lehetséges
Min. létszám: 10 fő.
Kedvezmény: 1000Ft/db helyett 700Ft/db lesz a jegy ára.
Leadási határidő: Júl. 16.
Az is rendelhet csoportosan elő, aki nem kíván részt venni a Vidéki klubok versenyén.
Ha versenyezni is szeretnétek, akkor ezt jelezzétek a rendelés mellet, illetve a forum.animetarsasag.hu címen elérhető fórumban a színstipistopi részben foglaljatok le színt a csapatnak. Fejpánt helyett úgy döntöttünk máshogy fogjuk jelezni a klubtagságot rajtatok, de a szín még attól fontos kelléke lesz ennek. :)

Vidéki klubbok csatája(nem végleges leírás, a pontosat majd az animecon.hu-n fogjátok olvasni):
Lényegében a conon háttérben zajló verseny, ahol a klubtagok aktivitásukkal, tehetségükkel szerezhetnek pontot saját klubjuknak.
Hogy kell ezt elképzelni?
Pl.: - pontok járnak azért, ha a klub tagjai cosplayt viselnek a rendezvényen. Cosplayerként mondjuk +2 pont.
- Ha nem vidéki klubtag szurkolói szavazatot ad le a klubnak. +1 pont (Pl Kis Józsika pesti lakos kijelenti, hogy ő az XYZ klubnak szurkol és névvel együtt aláír egy szavazatot a MAT pultnál, vagy ahol a Klubverseny központja lesz)
Emellett a versenyen való részvételért is jár pont, a klubbokat egymáshoz mérten kinek több, kinek kevesebb.
Pl.: Nevez mondjuk 10 ember rajzversenyre, és a kialakult helyezések:
1. XYZ
2. QWE - Mink tag
3. DFG
4. KLP
5. ASD - BAT tag
6. VBN - PAF tag
7. HJK
8. CVB - SZAC tag
9. RTZ
10. GHJ - BAK tag

Akkor természetesen az első 3 versenyző szokásosan díjat kap, és közben lesz egy mellékes vidéki lista is a versenyből, akik teljesítményükkel a csapatuknak szereznek pontot:
1. QWE - Mink tag +10 pont a Minknek
2. ASD - BAT tag + 7 pont a BATnak
3. VBN - PAF tag + 5 pont a PAFnak
4. CVB - SZAC tag + 3 pont a SZACnak
És minden más vidéki + 1 pontot szerez a csapatnak csupán mert nevezett, de nem ért el jó helyezést.

Emellett tervben vannak egyéb apró versenyek is, amikkel kifejezetten a klubboknak szeretnénk pontgyűjtési lehetőséget teremteni.

A pontokat egy csak szervezők által elérhető, de bárki által megtekinthető helyen közzétesszük(pl a MAT pultban egy nagy táblán). És nap végén a szerzett pontokat a csapat tagjainak számával osztva kapott legnagyobb átlaggal rendelkező klub nyeri a versenyt. A győztes klub természetesen nem marad jutalom nélkül. :)

Hát kb ilyesmire gondoltunk. Ötleteket, észrevételeket, javaslatokat örömmel veszek/várok.
A rendezvénnyel kapcsolatos egyéb kérdésekkel is nyugodtan zargathattok engem.

üdv, bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.06.17
Szia!

Szurkolói szavazatot bárki olyan leadhat, aki nem viseli semelyik vidéki klub jelzését. Ha jelzi a klub, hogy szeretnének részt venni a versenybe és eljönnek 20-an, de abból csak 10 fog aktívan versenyezni, akkor is mind a 20an megkapják a vidéki klubjuk jelölésére szolgáló színt, tehát ők már nem szavazhatnak(se magukra se másik csoportra). Mivel rengeteg verseny helyben nevezős és nem hiszem, hogy működne az, hogy a 20 emberke aki az X klub neve alatt kedvezményes csoportos előrendeléssel jött előre megmondja ki az aki nem szándékozik és ki az aki akar pontokat gyűjteni a csapatnak, ezért a teljes csapat számával lesz a végpontszám előre leosztva. Ezzel is motiválva a klubtagokat, hogy ha már eljöttek akkor aktívkodjanak a klub érdekében. :)
Egyébként jó kérdések voltak. CC-ztem a többi klubnak is, hadd lássátok a választ. :)

bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.07.18.
Üdv mindenki!

Gondoltam így gyorsabb, mivel valószínűleg többőtöknek is ugyanolyan kérdéseitek vannak.
A korábbi körlevélben már írtam, hogy 17-kéig küldjetek névsort. Mivel még csak 4 klub tette meg ezért kérlek titeket, hogy amennyiben szeretnétek a klubok versenyén részt venni vagy igénybe venni a csoportos kedvezményt, akkor legkésőbb 25-ig küldjétek meg a csoportos kedvezményben vásárló tagjaitok nevét illetve kik játszanak a tagjaitok közül a klubversenyben.
(Például(természetesen ti a valódi nevekkel):
XYZ klub, 12 fő:
Kovács Inuyasha
Szőke Haruhi
Kerekes Naruto
Kiss Rukia
Szabó Usopp
Nagy Misa
Molnár Edward
Kocsis Yuki
Tóth Gohan
Papp Tamaki
Horváth Ran
Lakatos Yusuke

Játékosok 5 fő - Színünk a Hupilila:
Szőke Haruhi
Horváth Ran
Lakatos Yusuke
Kerekes Naruto
Kiss Rukia)

A korábbi e-mailben már írtam a számlaszámot ahová a csoportos rendelés esetén(csak 10 fő felett lehet) utalnotok kell a tagonként 700Ft-os kedvezményes jegyárat.
12010532-00131941-00100006 Raiffaisen
Ha elküldtétek a listát és utaltátok a pénzt akkor felkerültök a VIPlistánkra és a helyszínen sorban állás nélkül megkapjátok az előre lefoglalt jegyeteket.

Teljesen mindegy melyik játékosotok milyen versenyben indul, nem is kötelező versenyeken indulni, de mindeképp előny a pontversenyben, hisz pontot ér. :)

Cosplay-t sem kötelező hordani, de szintén pluszponttal jutalmazzuk, ha valaki visel. Ha beöltöztök akkor az tőletek függ kinek vagy minek, viszont a mostani cp versenyünkhöz tudnotok kell hűen adni a karakter személyiségét!:)

Ha még van kérdés nyugodtan írjatok.

Mindjárt Con! :3

bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.09.01.
Sziasztok!

Jó rég írtam, remélem ezt most megkapjátok mind(folyton bővítgetem a listát, nehogy kimaradjon valaki).
Először is, köszönöm, azoknak akik eljöttek és versenyeztek a Klubok versenyén Shibuyaconon, remélem jól szórakoztatok. Utólagosan elnézést kérek, hogy a konzolszoba miatt nem tudtam annyira figyelni, mint szerettem volna és még egyszer köszönöm, hogy segítettetek a pontjaitokat összevadászni. Illetőleg remélem lassan odaérnek a nyeremények is a nyertesekhez. Ezzel volt némi problémánk, mert szavaznunk kellett róla hogy mit és mennyiért rakhatunk a csomagba és eltartott egy darabig míg a raktárosunkat kiugrasztottuk végre, hogy pakolja össze. Mindenesetre szerintem jó tapasztalat volt, legközelebb gyorsabbak és ügyesebbek leszünk. Én mindenképp szeretném folytatni a klubok versenyét a rendezvényeinken.

Köszönöm azoknak akik felvették a kapcsolatot Lonewolffal és ezáltal végre összejöhetett a mondoba egy kisebb elérhetőségi infó a klubbokról, tartsátok velük a kapcsolatot, ne hagyjátok feledésbe merülni a magazin Vidéki Klubbos szekcióját:)

És akkor térjünk a lényegre. Megpróbálok most időben szólni, mert előző alkalommal is sokan a késői tájékoztatásom miatt nem tudtak ellátogatni hozzánk(Gomen ezért is. Úgy néz ki, sokat kérek bocsánatot tőletek mostanság. ^^''), de
2011. november 6-án, vasárnap 09:00-kor MAT közgyűlést tartunk!
Helyszín a Budapesti Városvédő Egyesület irodája: 1053, Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16. (megközelíthető: Ferenciek teréről [M3, 7-es busz] vagy az Astoriától [M2, 47-es, 49-es villamos])
Várható napirendi pontok:
SzMSz szerinti etikai és fegyelmi vétségek (automatikus napirendi pont)
beszámolók (elnökség, FB, ShibuyaCon)
2012 terv és költségvetés
tisztújítás

Hogy miért is olyan fontos ez. Nem épp egy buli vagy egy animecon, de mi még mindig kézzel lábbal kapálózunk összefogni a magyar animéseket meg ténykedni azért, hogy több ember ismerje és kedvelje a keleti és japán kultúrát. Éppen ezért minden félévben kötelességünk tartani egy közgyűlést az aktív tagjainkkal és érdeklődőkkel(szabadon látogatható), ahol a tagok szavazhatnak az egyesület terveivel, működésével kapcsolatban. Beszámolunk a korábbi rendezvényeinkről és működésünkről az évben meg ilyenkor lehet velünk beszélni, ötleteket és segítséget adni nekünk és ilyesmi.
Rátok nézve azért fontos viszont, mert ugye már korábban említettem, hogy szeretnénk, ha az aktív és üzemelő klubbok közül lehetőség szerint mindenhonnan lenne 1 fő aki kapcsolattartó/képviselő szerepet tölt be MAT tagként. Ehhez ingyenes MAT tagság jár az adott félévre(azért fél, mert ugye a klubbok elég gyorsan változnak) amihez persze a MAT tagsághoz járó kedvezmények(ingyen/olcsóbban conra bejutás vagy 5-10-15% egyes animés boltokban - ez még tárgyalás alatt van.) és persze a tagsághoz járó szavazati jog. Már csak azért is szeretnénk ha minél több klub kihasználná ezt a lehetőséget, hogy lássuk kik azok akik komolyan gondolják és segítenének nekünk célkitűzésünk elérésében.
Emelett azoknak a klubboknak akiknek képviselője van nálunk ingyenes technikai támogatást tudunk biztosítani a saját rendezvényeikhez. (értsd: Karaoke gép, DDR-ek, mikrofonok, projektor stb.)

Hm.. még akartam írni valami, de nem jut eszembe, szóval majd ha eszembe jut, akkor ismét írok nektek. Bármi kérdésetek van akkor nyugodtan írjatok nekem, vagy az elnokseg@animetarsasag.hu címünkre és megpróbálunk válaszolni/segíteni amiben tudunk. Remélem mindenki kipihente magát HFcon óta(már aki volt) és lázasan készül a Mondoconra vagy a Milloween Miskolci animés bulira. Ha nektek lesz bármilyen rendezvényetek a közeljövőben, akkor ne habozzatok írni nekünk, mert nagyon szívesen kitesszük a weblapunkra vagy facebook oldalunkra!

üdv nektek, bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.09.05.
Sziasztok!

Mivel sokan írtatok vissza a levélre, hogy nem tudtok jönni ezért gondoltam írok körlevélbe választ. Nem kötelező, nem is kérjük, hogy miattunk utazzatok és költsetek BKV jegyre. Tudjuk, hogy sokba kerül, csak ha tudtok/akartok/épp erre jártok akkor örülnénk ha jönnétek.
Aki szeretne az postán is betudja adni a képviselő/kapcsolattartói igényét. Ez sem egy kötelező, csak egy lehetőség. Én részemről ajánlom, hisz a levél postázási költségén kívül semmibe se kerül, viszont sok kedvezményt kaphattok vele a klub számára. Többek közt a conos klubbos előrendelési kedvezmény, vagy a klubrendezvényekhez technika kölcsönzést is csak azoknak tudjuk biztosítani akiknek van egy képviselője nálunk.(Erre azért van szükség, hogy biztosan tudjuk kik azok a klubok akik komolyan gondolják a dolgot, és nem csak 1-2 emberből álló baráti társaság, akik holnap összevesznek és feloszlanak. <- sajnos volt erre példa.:S)
Ami az SZMSZünkbe be fog kerülni a Vidéki Klubképviselőkről:

VII. Vidéki klubok képviselői
Minden vidéki klubnak lehetősége van képviseltetnie magát az egyesület közgyűlésein, ehhez társaságunk féléves időszakokra ad minden olyan klub számára egy ingyenes tagságot, aki igénybe szeretné venni. Minden év január 1-től július 1-ig és július 1-től január 1-ig tartó féléves időszakonként lehet vidéki klub képviselőt választani. Minden klub az általuk választott klubtagok közül képviselőt választ, akinek ingyen tagságát félévenként szükséges megújítani vagy a képviselőt le kell cserélni. Ha egy képviselő kilép a klubból azt az egyesületnek jelezni kell és amennyiben továbbra is kívánják új személyt választani. A vidéki klubok képviselői részt vehetnek és szavazhatnak az egyesület közgyűlésein, így képviselhetik a vidékiek és klubjuk érdekeit illetve beleszólhatnak az egyesület életébe, működésébe is.


A közgyűlési jegyzőkönyvet és összefoglalót igény szerint elküldöm e-mailben is azoknak a klubboknak akiket érdekel és nem tudtak személyesen részt venni. :)
Egyébként nem tudom örülnétek-e neki, de az animetarsasag.hu-ra szeretnék egy olyan menüpontot vagy aloldalt ahol a Vidéki klubbok elérhetőségei és közelgő rendezvényei/gyűlései fel lennének tüntetve. Így aki fellátogat a MAT honlapjára tájékozódhat róla, hogy a közelében hol keresse az animefanokat vagy animés bulikat. Azon is gondolkodom, hogy a klubvezetőknek vagy képviselőknek szerkesztői jogot adnék ide, hogy ők maguk is feltudják írni a rendezvényeiket.

bagszi
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2011.10.18.
Halihó kedves klubbok!

Jó rég írtam nektek. Elsőnek egy emlékeztető: November 5. 9:00 MATos közgyűlés 1053, Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16. Aki tud jönni, azt szeretettel várjuk, aki meg nem ér rá, annak majd utólag küldök összefoglalót. Valaki felvetette, hogy a 9 óra egyébként is nagyon korán van ha az ember vidékről utazik fel emiatt, úgyhogy ígérem legközelebb erre is jobban odafigyelünk majd! Gomen!
Klubképviselői/kapcsolattartói jelentkezést továbbra is tudtok postán küldeni nekünk, a belépési nyilatkozat a weblapról letölthető(mellékeljetek egy levelet, hogy XYZ klub képviselőjeként jelentkeztek).
Másodjára egy jó hír azoknak a klubboknak akik szeretnek rendezvényszervezni. Végre meghírdettük a nektek szóló támogatásos pályázatot!
Erről bővebben: http://animetarsasag.hu/
Rövidebben: Egy teljesen ingyenes pályázat, amivel Technikát, humán erőforrást, szervezési segítséget vagy akár pénzt(ez eseti elbírálásos, hogy kell-e visszafizetni vagy sem) kérhettek a MATtól közelgő rendezvényeitekre! :) Csak letöltitek, kitöltitek, elkülditek(min 45 nappal rendezvény előtt) és mi meglátjuk tudunk-e segíteni benne.
Asszem a SZAFT klub vetette fel a másik ötletet, hogy a nálunk korábban(és terveink szerint későbbiekben) tartott kedvezményes csoportos jegyelőrendelést jó lenne Mondoconra is kiterjeszteni. Mivel sajnos a MondoCont nem mi szervezzük így megígérni nem tudjuk, viszont felvettük a kapcsolatot a Mangafan kiadó/Mondocon tulajdonosával(számszerint 3-szor is.) az ügyben, mire végül azt a választ kaptuk, hogy nem pont ilyen, de hasonló kedvezményrendszer kiépítésén gondolkodnak. Remélem összejön.
És akkor most egy szígorúan nem hivatalos, de elmondom csakhogy tudjatok előre tervezni információ következik. Úgy néz ki idén decemberben két nagyobb rendezvény is várja majd a látogatókat, az Animekarácsony december 10-én(Hungexpo) illetve a téli Holdfénycon december 17-én(Millenáris). Egyelőre még folynak a tárgyalások, így lehetséges, hogy végül a kettőből egy rendezvény lesz, mindenesetre ha mégis két külön rendezvényként várják a látogatókat, akkor az animekarácsony inkább vásár jellegű, a Holdfénycon pedig kicsit scifisebb beállítottságú lesz, de vélethetően a jól megszokott programok mindkettőn fellelhetőek lesznek majd.
Asszem egyelőre ennyi újdonsággal tudok nektek szolgálni. Mindenkinek köszönöm hogy segítitek a munkámat a kapcsolattartásban! Ha találtok még olyna klubbot aki nincs a listámon szóljatok! Remélem akiket mostanság fedeztem fel is megkapják most már ezt a körlevelet.
A korábbi körleveleket a http://forum.animetarsasag.hu címen regisztrált klubtag jogosultságú emberkék visszatudják olvasni. :)

Bármi kérdésetek, ötletetek lvan nyugodtan írjatok nekem vagy az elnokseg@animetarsasag.hu illetve info@animetarsasag.hu e-mailcímeinkre!

Jó szórakozást a közelgő rendezvényekhez és klubtalálkozókhoz/meetekhez!

2011. október. 29. Milloween (Miskolc)  - mikkun.hu
2011. november 19. Chizucon (Szombathely) - http://www.wix.com/sajtszombathely/chizucon
2011. november 18-19. Szegedi képregényfesztivál - http://www.sk-szeged.hu/programok/rende ... vasar.html
2011. október 1 - november 15. Közlekedési múzeum őszi fesztivál - http://www.km.iif.hu/
Asszem ennyi, bocsánat, ha valamelyik programot kifelejtettem! T_T

bagszi - Lukács Borbála
Magyar Anime Társaság elnökségi tag és vidékfelelős
lukacs.borbala@animetarsasag.hu
bagszi
Elnökség
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2010. december 14., kedd 11:17
Tartózkodási hely: Budapest X. ker
Kapcsolat:

Re:Körlevelezés

Olvasatlan hozzászólás Szerző: bagszi »

2012.02.27.
Sziasztok kedves animés klubok!

Nagyon rég írtam nektek, de remélem jól telt a 2012-es év eddigi része és már ezerrel készültök a Tavaszi rendezvényszezonra! Mi kicsit lassan ébredtünk, de most annál többféle felkérést kaptunk, a Holdfény és a Mondo által rendezett két nagyobb rendezvény mellett két cseresznyefavirágzós ünnepet és 2-3 japán napot is bevállaltunk szervezni/segíteni, szóval van dolgunk bőven!
De amire én személy szerint kíváncsi vagyok, hogy ti terveztek-e rendezvényt a közeljövőben? Mert az ajánlatunk még mindig él, nyugodtan töltsetek le egy támogatási pályázatot az animetarsasag.hu-ról és küldjétek el nekünk, hátha tudunk valamiben kisegíteni titeket!:) Örülök, hogy idén sokan be is léptetek a MATba mint képviselő, vagy csak mint sima tag. Reméljük nem okozunk csalódást, és jókat fogunk együtt mulatni! Yoroshiku!
Ezzel kapcsolatban elkészült végre a vidéki képviselők számára a belépési nyilatkozatunk is, tehát aki ezután szeretne klubját képviselve belépni közénk, az ezt töltse ki és adja nekünk postára, csatolom ehhez a körlevélhez.(És igen, klubképviselő csak 1 klubhoz 1 lehet és ingyenes számukra a belépés, cserébe majd elvárunk olyasmi dolgokat, hogy néha meséljen hogy alakul a klubjuk élete.:) - ha pedig simán tag szeretne lenni valaki akkor 2000Ft az éves tagdíj, az ehhez kellő sima belépési a weblapunkon letölthető.)
Ha esetleg időközben valamelyik klub megszűnt volna, átalakult, összement, megnőtt vagy bármi más változáson esett át, kérlek ezt jelezzétek felém, hogy nyomon tudjam követni kit szabad zaklatnom ilyen körlevelekkel és ki nem kíváncsi rá.:)
És ezt is ajánlom figyelmetekbe: http://www.facebook.com/MagyarorszagiAnimeMeetek mert szintén nagyon jó gyűjtőkezdeményezés a klubok részére. Továbbra is elérhető a kissé unalmas és kihalt fórumunk(ígérem egyszer megszépítjük és akkor majd érdekesebb lesz), ahol írhattok nekünk rendezvényekkel kapcsolatosan vagy beszélhettek egymással, sőt aki nem rendelkezik saját fórummal, az igényelhet itt egy fórumrészt. Ja és a korábbi körleveleink is visszaolvashatóak itt azok számára akik regisztráltak és klubtagságukat jelezve megkapták a rangot hozzá.
Kérdéseiteket, véleményeteket, panaszokat vagy ötleteket továbbra is írhattok nekem vagy az info@animetarsasag.hu vagy az elnokseg@animetarsasag.hu címre!

Remélem összefutunk majd valamelyik rendezvényen, talán pont a tiéteken.:)

üdvözlettel, Lukács Borbála - bagszi
MAT elnökségi tag és vidékfelelős

ui: tuti, hogy valamit elfelejtettem....
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég