Duma
Re:Duma
Remélem megvolt.
Én a locsolási időszakot a szobámban szoktam alvással tölteni, így nincs esély rá. Meg már nem is szeretem, akkor ment el a kedvem tőle, mikor bejöttek ezek a büdös parfümök. Mert 1 még oké, de a 2.nál már büdös... Az meg úgy nem jó, ha azt érzem, hogy bűzlök a sok kölnitől. Ezért volt jó mikor vízzel locsoltak.
- Frufru McCoy
- MAT tag
A jó hideg szódavíz az igazi!
- Frufru McCoy
- MAT tag
Nem sokára OOT!
- Frufru McCoy
- MAT tag
Nem olyan jó az. Én hatalmasat csalódtam benne. Már csak a 2 várva várt játékban reménykedem.
- Frufru McCoy
- MAT tag
Frufru McCoy írta: Nem sokára OOT!
- Frufru McCoy
- MAT tag
Először azt hittem, hogy a Phantom Hourglass a világ legjobb játéka, aztán rá kellet ébrednem, hogy a Minish Cap az... De most már tudom, hogy az OOT-nál nem létezik jobb játék a világon!
- Frufru McCoy
- MAT tag
Nem tudom mennyivel nyújt többet az eredeti OOT-nál a 3DS verzió, mert én azt sosem próbáltam.
De szerintem megéri gyűjtögetni rá, addig is szívesen megosztok veled egy demo verziót a ShibuyaConon vagy a legközelebbi közgyűlésen.
De szerintem megéri gyűjtögetni rá, addig is szívesen megosztok veled egy demo verziót a ShibuyaConon vagy a legközelebbi közgyűlésen.
- Frufru McCoy
- MAT tag
Számítógéphez nálam jobban értő emberek! (Azaz szinte mindenki...)
Van olyan, hogy tönkre megy egy e-mail cím? Másfél hónapja nem kapok üzenetet a citromailes címemre, többször is próbáltam pedig magamnak küldeni más címekről. Még spamek sem jönnek.
Ilyenkor mi a teendő? Annyira nem kár azért az e-mail címért, de sok helyre azzal vagyok feliratkozva. Pl a MAT-nál is azzal szerepelek. Lehet arról szó, hogy megadom a gmailes címem és ezuán arra kapjam a fontos infókat?
Van olyan, hogy tönkre megy egy e-mail cím? Másfél hónapja nem kapok üzenetet a citromailes címemre, többször is próbáltam pedig magamnak küldeni más címekről. Még spamek sem jönnek.
Ilyenkor mi a teendő? Annyira nem kár azért az e-mail címért, de sok helyre azzal vagyok feliratkozva. Pl a MAT-nál is azzal szerepelek. Lehet arról szó, hogy megadom a gmailes címem és ezuán arra kapjam a fontos infókat?
-
- Elnökség
- Kapcsolat:
A citromailes címnek max annyi lehet a baja, hogyha nem jelentkezel be egy hónapig a citromail.hu-n akkor törlik. nekem is át van irányítva a citromailes címem gmailre és mindig be kell jelentkezgetnem, hogy ne töröljék. Ha be tudsz lépni, de nincs üzi akkor írja citromailnek, hogy valami hiba van, ha meg be se enged akkor nézd meg tudsz-e regisztrálni a neveden.
- Frufru McCoy
- MAT tag
Be tudok lépni. Be is szoktam 2-3 naponta. E-mailt is tudok róla írni, meg is kapja akinek küldöm, de a választ nem kapom meg, sőt spamok sem jönnek.
Inkább nem foglalkoznék vele, már mindenütt átírtam az e-mail címem a g-mailesre ahová regisztráltam és fontos, csak a MAT-nál nem tudom átírni, és félek, hogy lemaradok a következő közgyűlésről.
Inkább nem foglalkoznék vele, már mindenütt átírtam az e-mail címem a g-mailesre ahová regisztráltam és fontos, csak a MAT-nál nem tudom átírni, és félek, hogy lemaradok a következő közgyűlésről.