Képregényfesztivál
Képregényfesztivál
Április 30-án a dürer kertben lesz a 7. Magyar Képregényfesztivál.
További információ: www.kepregény.info
Ezt tegnap a 28as villamos megállójában villanyoszlopra kiragasztott matricán láttam.
Oda nem szállingózik ki a MAT véletlenül?
További információ: www.kepregény.info
Ezt tegnap a 28as villamos megállójában villanyoszlopra kiragasztott matricán láttam.
Oda nem szállingózik ki a MAT véletlenül?
-
- Elnökség
- Kapcsolat:
Re:Képregényfesztivál
Tervezzük Tervezzük, legalábbis volt róla szó. Csak egybeesik a Japán napokkal (meg a Pokétalival isXd).
Tán szeretnél pultozni, Eiji?:3
Tán szeretnél pultozni, Eiji?:3
Szabad pultoznom? *Nagyon aranyosan néz.*
Nagyon, nagoyn szeretnék pultozni. Vagy a Japán napokra és a Pokétalira is szívesen megyek pultozni. Nem is meséltél a Poketaliról - vagy oda nem kell segítő? Amúgy találtam itthon egy Mewtwo plüsst.
Nagyon, nagoyn szeretnék pultozni. Vagy a Japán napokra és a Pokétalira is szívesen megyek pultozni. Nem is meséltél a Poketaliról - vagy oda nem kell segítő? Amúgy találtam itthon egy Mewtwo plüsst.
-
- Elnökség
- Kapcsolat:
Na hát én nem voltam ugyan a legutóbbi elnökségen, de úgy néz ki, hogy a képregényfesztre nem megyünk pulttal. T_T Bocsi.
Pokétali meg közterületen(westend) zajló meet, tehát oda nem kell pultos. Mi több, az nem MAT rendezvény, hanem bagszipoke.hu-s, nekünk meg nincs pultunk. Ennek ellenére elnézhetsz ha van kedved, és ha nem kell a mewtwod beadhatod az ingyenes tombolanyeremények közé.
Pokétali meg közterületen(westend) zajló meet, tehát oda nem kell pultos. Mi több, az nem MAT rendezvény, hanem bagszipoke.hu-s, nekünk meg nincs pultunk. Ennek ellenére elnézhetsz ha van kedved, és ha nem kell a mewtwod beadhatod az ingyenes tombolanyeremények közé.
Még meglátom.
Képregényfeszten végül nem voltunk, de Japán Napokon igen, ha legközelebb lesz alkalom, szólni fogunk, és számítunk a részvételedre!
Csak szóljatok! Mert csak úgy tudok időtszorítani rá, ha mennem kell veletek, máskülönben nem visz rá a lélek. Most sem jutottam el egyikre sem.